Alles zelf met de hand maken, dat is waar DressMiJo om draait. Een bohemian merk waarbij het ene item nog mooier is dan het andere. Lees het verhaal.

blog-about-style-loves

 

DressMiJo

‘Ik heb mijn kleding altijd al zelf gemaakt. Altijd heb ik al de hippiestijl gehad, ben altijd gek geweest op strass, veertjes, beschilderde T-shirts en leer.’ vertelt Jolanda. Niet gek dus, dat ze al snel haar eigen kledingwinkel begon. Bandita in Den Haag hing vol met uitgesproken bohemian kleding in allerlei stoffen.

hebberig

Een online winkel & gezelligheid op Ibiza fairs

Toen ze hier na 14 jaar uitgekocht werd, besloot ze een online webshop te beginnen met haar inmiddels opgezette merk: DressMiJo. Een nieuwe uitdaging! ‘Na een paar jaar miste ik toch het contact met mensen. Ik wilde gezelligheid, die lach zien wanneer iemand iets koopt. Ik ging op hippie markten en fairs staan met mijn items. Helemaal leuk, omdat ik kan zien hoe mensen reageren en ze kan helpen. Inmiddels is mijn dochter Sammy Jo ook verliefd geworden op het hippie stijltje, heerlijk is dat!’

boots

Eigen evenementen

Jolanda is het creatieve brein van DressMiJo, alles wat je bij haar vindt, is door haar bedacht en gemaakt. Inmiddels organiseert ze ook zelf haar eigen evenementen. Blog about Style was bij haar eerste en het was super. Heel gezellig en ongedwongen snuffelen tussen al het moois. Van een hip bontgillet dat gepimpt is met muntjes en studs, kom je bij heerlijke sjaals en gave bootbelts. Echt de moeite waard als je gewoon even lekker wilt neuzen, of echt op zoek bent naar een volledig gave outfit in Ibiza bohemian stijl. De items zijn stuk voor stuk gave eyecatchers, maar kunnen zeker ook bij elkaar gecombineerd worden. Daarnaast kon ook geshopt worden bij PipaBeach (lees het interview hier) en Glam Factory.

Patty

Een uniek merk

DressMiJo is een echt eigen merk. Een bohemian merk van eigen bodem waarbij je keer op keer verliefd wordt op de collectie. Jolanda is continue op zoek naar nieuwe items en vind het heerlijk om ze zelf met de hand te maken. ‘Ik word er gelukkig van dat ik mensen leuk kan aankleden en vaak ook meer zelfvertrouwen kan geven. Wat een gaaf item wel niet kan doen! Draag je mooiste en leukste kleding ook vooral niet alleen naar een feestje, maar gewoon op een normale dag. Dat is mijn tip.’

Meer informatie

Gek op DressMiJo geworden? Bekijk haar online shop dan via www.dressmijo.nl
Volg meteen haar Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Ook vind je DressMiJo op het mega grote Ibiza evenement; de IBIZA XPERIENCE in de Heineken Music Hall. Op 6 en 7 maart aanstaande vind je hier de grootste verzameling van leuke bohemian shopjes, dus begin maar vast met sparen!

Interview door By blogaboutstyle  http://blogaboutstyle.nl/dressmijo/